Erik Lindeman Head of Management Liability Insurance Lines voor RSA

RSA Luxembourg S.A. heeft Erik Lindeman per vandaag benoemt tot Head of Management Liability Insurance Lines voor Europa, naast zijn bestaande verantwoordelijkheden. Hij rapporteert aan Lynn O'Leary, Chief Executive Officer Europe, en is gevestigd in Rotterdam.

Erik en zijn team zullen in de komende maanden onze Management Liability business in Europa lanceren, wat een uitbreiding betekent van RSA's aanbod voor klanten en makelaarspartners in heel Europa. 
 
RSA's Management Liability Insurance helpt bedrijven en hun leidinggevenden te beschermen tegen geschillen en claims die kunnen voortvloeien uit hun verantwoordelijkheden, beslissingen en acties als leidinggevende. In de voortdurend veranderende wereld van vandaag is een goede aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en hun leidinggevenden van essentieel belang. Specifieke producten zijn Directors & Officers Liability, Employment Practices Liability, Fiduciary Liability en Crime Protection. 
 
Erik heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringssector, zowel aan verzekeraars- als makelaarszijde. Hij trad in 2017 in dienst bij RSA als Commercial Director voor de BeNeLux en werd in 2018 benoemd tot Managing Director voor Nederland. Voordat hij bij RSA kwam, bekleedde Erik verschillende account executive en management posities bij Marsh Nederland.
 
Erik heeft een bachelor in Management, Economie & Recht, een Master of Science in Business Administration van de Erasmus Universiteit en verdere professionele risk & insurance kwalificaties.
 
Lynn O'Leary, Chief Executive Officer Europe, licht toe: “Erik's nieuwe rol zal onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid versterken. Zijn benoeming ondersteunt onze ambitie om ons aanbod uit te breiden, duurzaam te groeien en op maat gemaakte gespecialiseerde verzekeringsoplossingen te bieden aan een breed scala van klantorganisaties en makelaarspartners in heel Europa.”
Geplaatst op 08-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: