Eerste lichting nieuwe NIVRE-Basisopleiding Schade-expertise is geslaagd

De pilot van de nieuwe NIVRE-Basisopleiding Schade-expertise is afgerond. Afgelopen september startte de allereerste groep. Gisteren vond de diploma-uitreiking plaats. Maar liefst negen NIVRE-aspiranten zijn voor de opleiding geslaagd.

V.l.n.r.: Patricia van der Sande (Strategisch Accountmanager @NIBE-SVV), Saawan Sodagar, Feitze Bijlsma, Frank Poelstra, Wilger Visser, Dagmar Kooi, Gerhard Hilberts, Mart Wagenaar, Amber Pruysen (NIVRE-coördinator Opleidingen en PE) en Susan Mogony (directeur NIVRE). Wel geslaagd, maar niet op de foto: Bram Dekkers en  Maurice Behrendt.


Tijdens een feestelijke bijeenkomst reikte Patricia van der Sande, Strategisch Accountmanager van @NIBE-SVV, de diploma’s uit. Uit handen van NIVRE-coördinator Opleidingen en PE Amber Pruysen en NIVRE-directeur Susan Mogony mochten ze een bos bloemen en een symbolische pot ‘het zit d’rop’ in ontvangst nemen. Want het eerste deel van de verplichte opleiding om ingeschreven te kunnen worden als NIVRE Register-Expert zit er voor deze groep op. Zij kunnen zich nu inschrijven als kandidaat NIVRE Register-Expert. Hierna zullen zij de branche specifieke verdiepingsopleiding nog moeten volgen, als zij die felbegeerde titel willen behalen.

In de juni editie van het SCHADE magazine volgt een uitgebreider artikel.
 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 24-05-2024

Volgende >


Share on: