Anita Buwalda naar Ard Korevaar Personenschade

Ard Korevaar Personenschade heeft zich versterkt met letselschade-expert Anita Buwalda. Zij heeft met ingang van 1 mei 2024 haar kantoor geopend in Maassluis.

Anita Buwalda, Nivre Register-expert Personenschade, werkt alweer de nodige jaren als belangenbehartiger na een lang dienstverband bij de Nederlandse Politie. Bij de Politie deed ze al de nodige ervaring op in de personenschade als casemanager PTSS, casemanager Schade en uiteindelijk als (senior)jurist.

Ard Korevaar Personenschade over de komst van Anita Buwalda. “Anita is een mensgerichte en gedreven expert die zich richt op oplossingen en kansen om slachtoffers van een ongeval zo goed mogelijk bij te staan. Zeker op gebied van de belangenbehartiging van politiemedewerkers is Anita van grote toegevoegde waarde voor Ard Korevaar Personenschade.” 

“Onze visie is gericht op persoonlijke aandacht, hoogste kwaliteit en snelheid. Dit bereiken wij door een beperkt aantal slachtoffers per ondernemer bij te staan bij het verhalen van hun letselschade. Dit komt onze klant ten goede. Onze kracht is verbinding maken en vooral samen met het intermediair het verschil te durven maken.

Onze experts staan ingeschreven in het Nationaal Keurmerk Letselschade en onderschrijven de Gedragscode Behandeling Letselschade. Daarnaast zijn wij aantoonbaar actief in het  ontwikkelen en professionaliseren van de letselschadebranche door te doceren bij NIBE SVV en actief te zijn in werkgroepen van onder andere De Letselschade Raad”.

Inmiddels is Ard Korevaar Personenschade werkzaam vanuit 13 vestigingen: Krimpen aan de Lek, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zwijndrecht, Vlissingen, Haarlem, Barendrecht, Alkmaar, Utrecht, Velp (Gld), Rotterdam, Breda, Capelle aan de IJssel en Maassluis. 

Geplaatst op 27-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: