Volgende week verschijnt de vacaturespecial

Benut de kracht van het SCHADE magazine en maak gebruik van deze uitgelezen kans om uw openstaande posities in de schijnwerpers te zetten. Maak ook gebruik van dit platform en plaats uw vacature in de maart editie van de vacaturespecial.

Doelgericht Publiek: Het SCHADE magazine heeft een lezerspubliek dat bestaat uit professionals en geïnteresseerden in de verzekerings- en schadebranche Uw vacature wordt gezien door de juiste mensen met de relevante vaardigheden en achtergrond.

Ruime Verspreiding: Het SCHADE magazine heeft een gericht bereik binnen de branche, zowel online als offline. Uw vacature bereikt potentiële kandidaten via ons gedrukte magazine en onze digitale nieuwsbrieven. 

Zet nu de eerste stap naar het vinden van de perfecte kandidaat voor uw team en plaats uw vacatures in de nieuwsbrief van het SCHADE magazine. Hiermee bereikt u de juiste professionals die uw bedrijf vooruit zullen helpen.
 
Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie en het interessante tarief voor het plaatsen van uw vacature in onze vacaturespecial. Samen creëren we een succesverhaal voor uw organisatie!


Mail: info@schade-magazine.nl
Telefoon: 040-842 87 16
Geplaatst op 22-03-2024

< Vorige


Share on: