Lotte Middelhuis versterkt vakgroep Personenschade van McLarens Nederland

Sinds 20 maart heeft de vakgroep Personenschade van McLarens Nederland een nieuwe aanwinst mogen verwelkomen in de persoon van Lotte Middelhuis. Met haar achtergrond en ervaring als advocaat, waarbij zij slachtoffers bijstond, brengt Lotte een waardevolle expertise met zich mee naar het team.

Lotte heeft een universitaire opleiding rechten afgerond en is al bekend met diverse aspecten van het expertisevak. Haar werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het uitvoeren van onderzoek naar feiten en omstandigheden met betrekking tot toedracht, aansprakelijkheid en medische aspecten, juridische advisering aan opdrachtgevers en schaderegeling.

Nathalie van Beek, manager Personenschade bij McLarens Nederland, is verheugd over de komst van Lotte: "De aanstelling van Lotte betekent een waardevolle uitbreiding van onze vakgroep en de reeds aanwezige expertise. We zijn erg blij met haar komst en hebben er alle vertrouwen in dat haar achtergrond uitstekend aansluit bij het vak van expert."

Met Lotte Middelhuis aan boord versterkt McLarens Nederland haar positie als toonaangevend expertisebureau op het gebied van personenschade.

Geplaatst op 27-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: