Hiscox Nederland rouwt om het verlies van geliefde collega Hans Leenards

Hiscox Nederland heeft bekendgemaakt dat op 13 maart hun gewaardeerde vriend en collega Hans Leenards na een ziekbed overleden. Gedurende zijn jaren bij Hiscox heeft Hans in de Benelux een bloeiend bedrijf opgebouwd. Hans is sinds november 2019 Hiscox Partner.

"Wij willen Hans bedanken voor alles wat hij in de afgelopen jaren voor het bedrijf en medewerkers heeft betekend. Gedurende zijn jaren bij Hiscox heeft Hans in de Benelux een bloeiend bedrijf opgebouwd.  

Toen Hans in 2005 bij Hiscox Nederland kwam, bevond het bedrijf zich in een opstartfase met slechts tien medewerkers in consumentenverzekeringen voor vermogende particulieren en kunst. Onder zijn leiding begon Hiscox Nederland met beroepsaansprakelijkheids- en cyberverzekeringen, werden Nederland en België samengevoegd tot Benelux en groeide de totale business tot bijna 100 medewerkers in 2023. Als erkenning voor zijn bijdrage werd Hans in november 2019 Hiscox Partner.

Hans was door zijn warme karakter als geen ander in staat om mensen met elkaar te verbinden. Wij zullen zijn nalatenschap koesteren en voortzetten. Het verdriet binnen ons bedrijf is groot en wij missen Hans enorm. Wij wensen zijn vrouw Lia, familie en vrienden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Om ons medeleven te tonen aan zijn vrouw Lia en zijn naasten, nodigen wij iedereen uit die Hans heeft gekend om een condoleancebericht te sturen naar info@hiscox.nl met als onderwerp 'Condoleance voor Lia Leenards'. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bericht bij haar terechtkomt.

Het team van Hiscox Nederland is diep bedroefd door het verlies van Hans, maar we zullen zijn visie en toewijding blijven eren door zijn werk voort te zetten en zijn nalatenschap te koesteren."


 
Geplaatst op 27-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: