Kracht! Letselschade opent vierde kantoor

Met de opening van het nieuwe kantoor in Rotterdam wil Kracht! Letselschade haar slagkracht in de regio Zuid-Holland verder vergroten. Mevrouw mr. Shanara Turney, een ervaren letselschadejurist en NIVRE Register-Expert Personenschade met kennis en karakter, zal vanuit het kantoor in Rotterdam werkzaam zijn.

“We zijn erg blij dat we onze deuren in Rotterdam kunnen openen”, aldus Hans Török en Harry Tehubijuluw zelf ook letselschadebehandelaar en mede-eigenaren van Kracht! Letselschade. "Hoewel wij reeds landelijk werken is het prettig voor onze cliënten dat we ook fysiek in de buurt te zitten. We zien dan ook veel potentie voor ons kantoor in deze regio.” Shanara en de andere teams van Kracht! Letselschade staan klaar om slachtoffers van letselschade bij te staan. Zij hebben ruime ervaring met het verhalen van schadevergoedingen voor  slachtoffers van letselschade en zijn gespecialiseerd in (zwaar) letsel bij verkeers- en bedrijfsongevallen."
 
"We vinden het belangrijk dat slachtoffers van letselschade persoonlijk en krachtig worden bijgestaan" aldus Hans Török. We zijn aangesloten bij het NiVRE (Nederlands Instituut van Register Experts) en de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Alle kantoren zijn aangesloten en gecertificeerd bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Kracht is hét letselschadebureau dat zich vastbijt en niet meer loslaat. In jouw zaak welteverstaan. Want als onze letselschadespecialisten iets belangrijk vinden, is het dat jij al je energie en aandacht kan richten op je herstel. En dat je je leven weer zo goed mogelijk op kunt pakken. Belangrijk om te vermelden is dat de inschakeling van ons kantoor voor slachtoffers bijna altijd kosteloos is."
 
Over Kracht! Letselschade
Kracht! Letselschade B.V. is inmiddels een bekende naam binnen in het vakgebied. Dit jaar vieren zij alweer hun vijf jarig jubileum. Het bureau heeft vestigingen in Hoofddorp, Hoorn en Vaassen en nu dus Rotterdam. Kracht! Letselschade staat slachtoffers van letselschade bij met het verhalen van schadevergoedingen op de aansprakelijke verzekeraar of wederpartij. 
Geplaatst op 01-03-2024

Volgende >


Share on: