Uitbreiding afdeling schadeherstel Van der Leij Bouwbedrijven

Van der Leij Bouwbedrijven breidt per 1 maart zijn schadeherstelactiviteiten verder uit met de aanstelling van Terry Nagtegaal als Teamleider voor Van der Leij schadeherstel.

Vertrouwen in de toekomst 
Van der Leij Bouwbedrijven is verheugd met de komst van Terry Nagtegaal als Teamleider. Met zijn jarenlange ervaring en brede expertise in de schadeherstelbranche, gaat Nagtegaal een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen en professionaliseren van de afdeling schadeherstel.

Rob van der Leij, directeur Van der Leij Bouwbedrijven: "Met de komst van Terry zetten we een volgende stap in de uitbreiding van onze herstelwerkzaamheden, en kunnen we nog beter voldoen aan de groeiende vraag naar kwalitatief hoogstaand schadeherstel in onze regio.” 

Over Van der Leij Bouwbedrijven 
Van der Leij Bouwbedrijven uit Amsterdam staat al meer dan 50 jaar bekend als een betrouwbare partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, en verschillende specialismen waaronder schadeherstel. Van der Leij voert schadeherstel in natura uit, gericht op herstel voor verzekeraars, assurantietussenpersonen, schade-experts en vastgoedpartijen. Ze hebben een sterke focus op snel en efficiënt handelen en vervullen een centrale rol als aanspreekpunt en coördinator van het herstelproces. 

Geplaatst op 29-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: