Nog enkele plekken vrij voor intervisiebijeenkomst van NIS en NIVRE

De inschrijving voor de gezamenlijke kick-offbijeenkomst over intervisie van het NIS en het NIVRE van 11 april 2024 is een week geleden geopend. Na de kick-off wordt de intervisie verder uitgerold in samenwerking tussen het NIS en NIVRE.

Thema van die bijeenkomst is ‘Samen leren van elkaar’. Het thema slaat zowel op de inhoud van de intervisiebijeenkomst zelf, als op het feit dat dit de eerste keer is dat NIS en NIVRE intensief samenwerken om deze bijeenkomst mogelijk te maken.

Gastheer van de bijeenkomst is Nationale Nederlanden in Den Haag. Aanvangstijdstip is 15.00 uur. Om deze bijzondere samenwerking te vieren, krijgt de bijeenkomst een extra feestelijke aankleding.
 

Aanmelding
Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, die op volgorde van aanmelding zullen worden toegewezen. Inschrijven door zowel NIS-leden als geregistreerde NIVRE Register-Experts kan via de website van het NIS.

Abonnement aanvragen

We schreven al eerder iets over dit bijzondere gezamenlijke initiatief. In het februarinummer van het SCHADE magazine zal een uitgebreid interview over dit gezamenlijke initiatief verschijnen. Nog geen abonnee? Voor slechts € 52,00 per jaar incl. BTW ligt er iedere twee maanden weer een nieuw magazine op de mat. Klik hier voor het aanvragen van een abonnement.

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 13-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: