Het NIVRE en het NIS slaan de handen ineen voor intervisiebijeenkomsten

Het NIVRE en het NIS slaan de handen ineen en maken een start met het organiseren van intervisiebijeenkomsten voor letselschadeprofessionals. Tijdens een kick-offbijeenkomst op 11 april 2024 wordt het initiatief gepresenteerd.

Aan die bijeenkomst kunnen 100 professionals deelnemen die na afloop in tien regionale intervisiegroepen zullen worden ingedeeld.
Zowel vanuit de beroepsorganisatie voor schade-experts, het NIVRE, als de brancheorganisatie voor letselschadeprofessionals, het NIS, zijn leden aangedragen voor de twee commissies die dit initiatief hebben vormgegeven. Een van de commissies, bestaande uit Desiree Lam, Francie Peeters en Wendy Reijman, houdt zich bezig met de organisatie van de kick-offbijeenkomst.

De tweede commissie zal de intervisiegroepen coördineren. Dit zullen vaste groepen worden die uit maximaal 10 personen bestaan. Deze commissie wordt gevormd door Franca Crone, Jan Jagers en Marieke Roth.

Zowel de leden van het NIVRE als het NIS kunnen kunnen zich aanmelden voor de kick-offbijeenkomst. NIVRE-Register-Experts ontvangen PE-punten voor deelname aan de bijeenkomsten.

In het februarinummer van het SCHADE magazine zal een uitgebreid interview verschijnen met de voorzitter van het NIS, Inkie Stoop, en Maarten van der Linden, voorzitter van de branche Personenschade van het NIVRE.



 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 23-01-2024

Volgende >


Share on: