Nieuwe positie voor Mireille de Reus bij SAA Verzekeringen

Sinds januari is Mireille de Reus niet langer werkzaam als schadebehandelaar co-assurantie bij SAA Verzekeringen, maar vervult zij de rol van Teamleider Beurs Schade.

Mireille startte haar carrière in 2009 als Aankomend Schadebehandelaar bij CED, wat ze een jaar lang deed. In 2010 is Mireille aan de slag gegaan bij SAA Verzekeringen, waar ze eerst de positie van Schadebehandelaar particulier heeft vervuld en daarna de rol van Schadebehandelaar zakelijk. In deze periode was zij in totaal 9,5 jaar lang werkzaam voor het Rotterdamse verzekeringsbedrijf. In september 2019 maakte Mireille de overstap naar Havelaar & van Stolk, waar zij twee jaren heeft gewerkt. Sinds medio 2021 is Mireille weer terug bij SAA Verzekeringen, waar zij tot januari 2024 de rol van Schadebehandelaar Co-assurantie vervulde. Inmiddels is zij dus gestart op een nieuwe positie, namelijk die van Teamleider Beurs Schade.
Mireille: “Vol enthousiasme begin ik dit jaar aan een nieuwe uitdaging! Ik ben dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen.”
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 02-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: