Bovemij past Raad van Bestuur aan

Bovemij, de dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche, past de samenstelling van zijn Raad van Bestuur aan naar een tweekoppig bestuur. Het aflopen van de vierjaarstermijn van Chief Digital Operations Officer Marcel van de Lustgraaf is daarvoor een natuurlijk moment. Zijn positie wordt niet opnieuw ingevuld.

Foto: Marcel van Lustgraaf

Marcel van Lustgraaf trad in januari 2020 toe tot de Raad van Bestuur voor een periode van vier jaar. Het besluit om deze termijn niet te verlengen is in goed overleg genomen. Zijn taken en verantwoordelijkheden worden intern herbelegd.

Hans Coffeng (CEO):
‘Marcel heeft in de afgelopen jaren met zijn onvermoeibare energie de digitale transformatie en de modernisering van ons ICT-landschap succesvol in gang gezet. Er zijn grote stappen gezet. Met de keuze van afgelopen november om ons volledig te richten op verzekeringen (Bovemij en ENRA), garanties (Autotrust) en datadiensten (RDC) komt er meer verantwoordelijkheid bij de verschillende bedrijfsonderdelen te liggen. Dat stelt hen in staat om beter en sneller te kunnen inspelen op de behoeften van klanten. We passen hier nu ook onze besturing op aan. We zijn Marcel dankbaar voor zijn inzet en bijdrage en wensen hem alle goeds voor de toekomst.

Marcel van de Lustgraaf:
‘Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren de transformatie en digitalisering van Bovemij vormgegeven. Ik zie mezelf als een aanjager van digitale transformaties, en ik ben dankbaar dat ik die rol ook bij Bovemij heb kunnen vervullen. De belangrijkste strategische keuzes voor de komende jaren zijn gemaakt. Het is nu aan de bedrijfsonderdelen om de volgende stappen te zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Bovemij haar digitale ontwikkeling verder doorzet. Daar is de mobiliteitsbranche ook bij gediend.’

‘Ik wil alle collega’s, klanten en leveranciers met wie ik heb samengewerkt bedanken. En ik zie uit naar nieuwe uitdagingen om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie.'

De Raad van Bestuur van Bovemij bestaat nu uit Hans Coffeng (CEO) en Ageeth Bakker (CRFO).

Geplaatst op 01-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: