Jan Fokko Nijdam nieuwe directeur bij SOCOTEC Beilen

Met een solide achtergrond en een duidelijke passie voor succes, heeft Jan Fokko Nijdam per 1 februari de leiding als directeur van SOCOTEC's vestiging in Beilen, waar men zich richt op NEN / SCOPE Inspecties en Energie Labeling. Zijn komst belooft een nieuw tijdperk van groei en ontwikkeling voor het bedrijf.

Woonachtig in Onnen, heeft Jan Fokko altijd een sterke affiniteit gehad met zowel sport als zakelijk leiderschap. Na een succesvolle carrière bij KPN, waar hij verschillende functies heeft bekleed, heeft Jan Fokko een periode als ad-interim bedrijven ondersteund om hun doelstellingen te realiseren. De laatste jaren is Jan Fokko directeur geweest bij twee verschillende organisaties, nu ziet hij een nieuwe uitdaging bij SOCOTEC.
 
Als directeur bij SOCOTEC Beilen ziet Jan Fokko veel potentieel om bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Zijn motivatie om bij SOCOTEC aan de slag te gaan, is gedreven door zijn wens om een positieve impact te maken en het bedrijf verder te helpen groeien.
 
Zijn leiderschapsstijl is gebaseerd op vertrouwen, plezier en transparantie. "Mijn overtuiging is dat je alleen op deze manier de bedrijfsdoelstellingen kunt behalen. In de relatie met sport: je kunt alleen kampioen worden, wanneer je een gezamenlijk doel hebt en een team die fysiek, mentaal en technisch in balans is. Met deze kernwaarden ga ik dan ook met veel enthousiasme aan de slag bij SOCOTEC", aldus Jan Fokko.
 
Met Jan Fokko Nijdam aan het roer, kijkt SOCOTEC Beilen uit naar een veelbelovende toekomst vol groei en succes. Zijn vastberadenheid en toewijding zullen ongetwijfeld een cruciale rol spelen in het vormgeven van deze toekomst.
 
 
Geplaatst op 09-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: