A.A.S. Schadeherstel zoekt inspirerende voorzitter

Voor de coöperatie van bijna 100 autoschadeherstelbedrijven breken spannende tijden aan. Met de benoeming van directieleden Nicole Spenkelink en Marco van Voorthuizen tot bestuurders, en het voornemen om het huidige bestuur, bestaande uit een viertal toegewijde A.A.S.-ondernemers, plaats te laten nemen in een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC), zijn zij op zoek naar een inspirerende voorzitter om deze nieuwe fase te leiden.

Vaak wordt het beeld van een RvC-voorzitter geschetst als een ervaren persoon met een indrukwekkende lijst van commissariaten. Echter, dat is niet het profiel waar de RvC naar op zoek is. "Wij streven naar een stevige persoonlijkheid, iemand die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Ervaring als voorzitter van een RvC, bij voorkeur binnen een coöperatieve structuur, is een vereiste. Daarnaast verwachten we van de ideale kandidaat een diepgaand begrip van ondernemerschap, een vleugje humor, en een dosis flair. Hij of zij moet in staat zijn om met enthousiasme de coöperatie en RvC naar nieuwe hoogten te leiden, met een focus op het zien van kansen in plaats van obstakels. Met onze ambitieuze plannen voor de toekomst hebben we een echte leider nodig voor onze RvC. "

Herken jij jezelf in deze beschrijving, of ken je iemand die perfect bij deze rol past? Neem dan contact op met Edgar van Mierlo, een huidig bestuurslid binnen A.A.S. en toekomstig RvC-lid. Hij staat klaar om alle details te delen over deze uitdagende rol en hoe je deel kunt uitmaken van het vormgeven van onze nieuwe RvC. Voor het volledige profiel, klik op deze link.

"Samen kijken we uit naar een inspirerende toekomst voor de coöperatie van autoschadeherstelbedrijven, geleid door een voorzitter die onze visie deelt en ons naar nieuwe successen zal leiden."

Geplaatst op 07-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: