FERMA International Risk Manager Survey 2024

Voor het eerst in 20 jaar is de FERMA Risk Managers Survey nu internationaal. Met medewerking van over de hele wereld wordt het rapport samengesteld. Het rapport zal in september 2024 beschikbaar zijn op de FERMA-website en in oktober 2024 tijdens het FERMA Forum in een specifieke sessie worden besproken.

De editie van dit jaar bevat internationale gegevens die zijn verzameld met de steun van partners van FERMA in de VS met RIMS (Risk and Insurance Management Society, Inc.), in Azië-Pacific met PARIMA, in Latijns-Amerika met #Alarys en in Afrika met Institute of Risk Management South Africa - IRMSA en Club Francophone du Management des Risques et des Assurances.

De belangrijkste aandachtsgebieden zijn: bedrijfsrisicostrategie, ESG, compliance, risico-overdracht, duurzaamheid, innovatie en evoluerende risico's zoals klimaat en AI.

Uw input is een waardevolle bron van informatie om de evolutie van het beroep in Europa te begrijpen. Deel uw ervaring en help mee om het beroep van risicomanager hier op #EU-niveau vorm te geven!

Het rapport zal in september 2024 beschikbaar zijn op de FERMA-website en in oktober 2024 tijdens het FERMA Forum in een specifieke sessie worden besproken.

U kunt hier meedoen aan het onderzoek: https://lnkd.in/d2dGm6X7
Geplaatst op 27-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: