Duurzame groei is de volgende fase voor ZIE Expertise

Op vrijdag 23 februari 2024 is Hans van de Ven officieel benoemd tot directeur van ZIE Expertise en zijn de contracten ondertekend waarmee hij tevens aandeelhouder van ZIE Expertise B.V. is geworden.

Hans van de Ven over de toekomst van ZIE Expertise: "Ja, voor mij weer iets nieuws. Een directiefunctie èn partner van een expertisebureau. De kans om echt richting te geven en impact te hebben in het vak wat ik zo mooi vind. Van belang is nu dat we onze naam gaan vestigen in de CAR/AVB/BAV markt en op basis van kwaliteit gestaag door gaan groeien. Met een open werksfeer en nadruk op onderling vertrouwen wil ik een omgeving bouwen waar we samen hard willen werken, maar werkplezier ook als winst meepakken. Dat is de richting die ik samen met Paul van Bun, Rik (H) de Vries en Peter van Bethraij op wil."

Paul Bun over de volgende te nemen stappen: "Het uitbouwen van het ondernemersteam was medio 2023 een speerpunt om nieuwe groei naar de co-assurantie markt mogelijk te maken. Ik ben blij dat dat proces is afgerond en we nu inmiddels met vier man een solide basis hebben om door te pakken. En dat is het mooie van ondernemen, er is altijd weer een nieuwe situatie of fase die op je wacht. Ons middellange termijn doel is nu: doorgroeien naar 8-10 schade experts om duurzaam een impact te hebben en ook voor onze opdrachtgevers de zekerheid te bieden dat er een robuust kantoor staat waar kennis, ervaring en ondernemerschap gegarandeerd is. We willen een blijvertje zijn, dus investeren in kennisoverdracht, systemen en bedrijfscultuur is nu de focus. In onze gesprekken die we de afgelopen tijd met makelaars, verzekeraars en aannemers voerden merken we dat die ruimte er ook is, dus we kijken met vertrouwen uit naar de toekomst."

Geplaatst op 27-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: