Burghgraef van Tiel wordt Troostwijk BvT

Sinds een aantal jaren maakt Burghgraef van Tiel deel uit van de Troostwijk Groep. Met het oog op de veranderende behoeften van de markt en de groeiende vraag naar geïntegreerde oplossingen, heeft de Troostwijk Groep besloten om haar activiteiten te synchroniseren onder één naam: Troostwijk BvT.

Op het gebied van risico-inspecties en risicobeoordelingen is Burghgraef van Tiel een toonaangevende speler op de Nederlandse markt. Maar ook op het gebied van bedrijfscontinuïteitsplannen, risicomanagement en nieuwbouwbegeleiding is BvT een autoriteit. Sinds een aantal jaar maakt BvT deel uit van de Troostwijk Groep. Sinds deze toetreding is er veel gebeurd om de dienstverlening naar onze klanten verder uit te breiden. Nu is het moment aangebroken om onze activiteiten te synchroniseren. Hiermee spelen we ook in op de behoefte van de markt die vraagt om één aanspreekpunt, meer transparantie en meer zekerheid. Het zekere voor het onzekere, daar draait het om.

Deze ontwikkelingen in de markt hebben er onder andere voor gezorgd dat we gestart zijn met een International Desk om onze corporate clients wereldwijd te bedienen en dat we ook versneld geïnvesteerd hebben in IT-systemen, waardoor het mogelijk is om risicomanagement realtime te regelen. Troostwijk is ook een stap verder gegaan in research, wat tot uitdrukking komt in de indexcijfers die elk kwartaal verschijnen. Zeer recentelijk zijn ook alle opleidingen van BVT en Troostwijk samengebracht onder de naam Troostwijk Academy.

Gezien bovengenoemde ontwikkelingen, hebben we ervoor gezorgd dat al onze activiteiten onder de naam Troostwijk verder gaan. Dit is dan ook de reden dat de naam Burghgraef van Tiel verandert in Troostwijk BvT. De website risicoinspecties.nl blijft natuurlijk ook gewoon actief.

CEO Johan Drost: ‘We zien onze markten veranderen, niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Niet alleen wordt de dienstverlening steeds digitaler, maar ook internationaler. Ook ontstaat er steeds meer behoefte om de kennis van medewerkers te vergroten. Daarom gaan we de komende jaren nog intensiever samenwerken met onze Spaanse moeder en zijn we gestart met de Troostwijk Academy. Dat de naam Burghgraef van Tiel verdwijnt om plaats te maken voor Troostwijk BvT, hoort bij de ontwikkeling om een eenduidig beeld in de markt te zetten. We worden steeds meer de partner voor organisaties die hun continuïteit veilig willen stellen en dat in één keer goed geregeld willen hebben.’

Geplaatst op 06-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: