Bart Zwiep stapt over naar Meijers als Manager Brand

Bart Zwiep maakt vanaf 1 maart de overstap naar Meijers, specialist in risicomanagement, en gaat leiding geven aan de brandafdeling. Bart brengt meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van risicomanagement en zakelijke verzekeringen naar de vloer van Meijers.

Bastiaan Krol, Chief Broking Officer van Meijers: “Met Bart Zwiep halen we een klantgedreven, vakkundige en verbindende leidinggevende in huis die doelgericht te werk gaat. Zijn oog voor samenwerking en liefde voor goede klantoplossingen maken zijn profiel heel passend bij onze organisatie. Meijers vertrouwt op een mooie toekomst met hem aan het roer van het brandteam.“ 

Bart Zwiep is momenteel nog werkzaam als Manager Beurs bij Havelaar & van Stolk. Hij heeft zijn brede (internationale) ervaring opgedaan als makelaar, waarvan een groot deel in het Caribisch gebied.

Over zijn overstap naar Meijers zegt Bart: “Al na het eerste gesprek merkte ik dat bij Meijers het klantbelang écht in het DNA zit. Als vakman en klantenman klinkt dat als muziek in mijn oren. Als een medewerker zich kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen, dan draagt dat substantieel bij aan het ontzorgen van relaties. Met risicomanagement, ondernemerschap en passend maatwerk leveren we zo het beste resultaat.”  
 
 
Geplaatst op 05-02-2024

< VorigeVolgende >


Share on: