Twee nominaties voor European Cyber Team van Marsh McLennan

Het European Cyber Team van Marsh McLennan, waar Sjaak Schouteren sinds begin dit jaar Cyber Growth Leader van is, is genomineerd voor twee awards: de European Cyber Insurance Broker of the Year en de Cyber Insurance Incident Response of the Year.

Sjaak Schouteren, Cyber Growth Leader Europe van Marsh McLennan
 

Sjaak: “We zijn erg blij met deze nominaties. Deze erkenning is een bewijs van onze niet-aflatende toewijding om eersteklas 360° cyberexpertise te bieden en onze gewaardeerde klanten te ondersteunen bij het begrijpen, beheren en overdragen van hun cyberrisico's. Bij Marsh geloven we in een alomvattende en holistische benadering van cyberrisicobeheer. We begrijpen dat cyberdreigingen voortdurend evolueren en we doen er alles aan om voorop te blijven lopen.


We zijn trots op de expertise van ons team en de uitzonderlijke service die de teamleden onze klanten bieden. Deze erkenning als finalisten in deze prijzen is een bewijs van hun harde werk en toewijding.
Bedankt aan al onze klanten en partners voor uw vertrouwen en steun. Laten we samen met vertrouwen door het steeds veranderende cyberlandschap navigeren!”

Sjaak is vanaf medio 2019 werkzaam bij Marsh als respectievelijk Cyber Development Manager, Cyber Practice Leader en vanaf 1 januari 2024 als Cyber Growth Leader Europe.

 

 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 26-01-2024

Volgende >


Share on: