Berntsen Mulder Advocaten verwelkomt Marley Sijlbing

Berntsen Mulder Advocaten kondigt met genoegen aan dat Marley Sijlbing zich per januari heeft aangesloten bij het gerenommeerde advocatenkantoor als onderdeel van hun team.

Marley heeft eerder gewerkt bij DAS als advocaat personenschade. Hierdoor brengt Marley een ruime ervaring en expertise op het gebied van letselschade mee naar Berntsen Mulder Advocaten. Zijn bewezen staat van dienst in dit complexe rechtsgebied en zijn vermogen om op een empathische wijze met cliënten om te gaan, is van toegevoegde waarde voor het kantoor.

"De toetreding van Marley Sijlbing tot ons team is een belangrijke versterking voor ons kantoor. Zijn kennis en passie voor het helpen van slachtoffers van letselschade zullen onze capaciteiten vergroten en ons vermogen om hoogwaardige juridische diensten te leveren verder versterken."

Marley Sijlbing kijkt ernaar uit om zijn expertise in te zetten ten behoeve van cliënten van Berntsen Mulder Advocaten en om bij te dragen aan de verdere groei van het kantoor in de verzekeringssector.

Geplaatst op 09-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: