De nieuwe generatie risico's - omgaan met de nieuwe realiteiten en risico's

Generatieve AI-tools zoals ChatGPT veranderen de manier waarop mensen werken en brengen onvoorziene bedrijfsrisico's met zich mee. Het huidige economische klimaat creëert nieuwe zorgen. Ransomware, deepfakes en andere geavanceerde cyberbeveiligingsproblemen duiken op en ontwikkelen zich razendsnel. Ontwikkelen de risicomanagementstrategieën van organisaties zich snel genoeg om deze nieuwe generatie risico's bij te houden?

Om daar achter te komen, heeft Riskonnect wereldwijd meer dan 300 risk en compliance professionals ondervraagd over de nieuwe bedreigingen waar organisaties vandaag de dag mee te maken hebben en hoe zij hun risicomanagement draaiboeken aanpassen om zich een weg te banen door onbekend terrein.

Uit de 2023 New Generation of Risk Survey van Riskonnect blijkt dat deze convergentie van nieuwe risico's de druk op bedrijven verhoogt om de manier waarop ze bedreigingen beheren ingrijpend te veranderen. Budgetten verschuiven. Risicomanagementfuncties groeien. En strategieën veranderen. 

Scharijf je in voor dit webinar om de nieuwe realiteiten en risico's waarmee organisaties worden geconfronteerd te verkennen en leer hoe de risicomanagementfunctie en risicostrategieën evolueren om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

*Dit webinar is verplaatst van de oorspronkelijke datum van december 2023. Als u zich oorspronkelijk voor dat evenement had ingeschreven, klik dan HIER om u opnieuw in te schrijven.
Geplaatst op 09-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: