Van Mossel Autoschade werft 11 nieuwe medewerkers via zij-instroom

Op zaterdag 9 december vond er bij Van Mossel Autoschade in Waalwijk een Open Dag plaats die was bedoeld voor het interesseren van nieuwe medewerkers voor Van Mossel Autoschade via zij-instroom. Deze open dag heeft 23 geïnteresseerden opgeleverd, afkomstig uit andere branches. Hiervan hebben zich 11 mensen daadwerkelijk aangemeld voor een opleiding en een baan bij Van Mossel Autoschade.

Foto: 23 geïnteresseerden tijdens de Open Dag voor nieuwe medewerkers bij Van Mossel in Waalwijk

De Open Dag voor nieuwe medewerkers werd georganiseerd op initiatief van AutoTech Alliantie, in samenwerking met FlexVak Automotive en Van Mossel Autoschade. Doel van de Open Dag was om geïnteresseerde mensen uit andere branches te informeren over het werken binnen de autoschadeherstelbranche en ze te interesseren voor een baan binnen het netwerk van Van Mossel Autoschade.

De Open Dag bij Van Mossel Autoschade op 9 december heeft veel geïnteresseerden opgeleverd voor instroom in de autoschadeherstelbranche. In totaal toonden 23 mensen interesse in een baan bij Van Mossel Autoschade. Deze mensen waren afkomstig uit een andere branches. Van deze zogeheten zij-instromers hebben zich 11 mensen aangemeld voor een opleiding en een baan bij Van Mossel Autoschade. Zij gaan er een opleiding volgen en er werken.

Met dit resultaat spreekt AutoTech Alliantie van een veelbelovend evenement: “Het is geweldig om te horen dat er interesse is van 23 mensen in zij-instroom voor technisch personeel in de autoschadebranche. Het feit dat 11 van hen zich al hebben aangemeld voor opleidingen en banen in de sector is fantastisch nieuws. AutoTech Alliantie zet zich in om het autoschadevak aantrekkelijker te maken. Opvallend is dat ook veel dames de handschoen aannamen en de branche ingaan; zowel voor front office als de werkplaats, maar ook als autospuiter.”


Het was de derde Open Dag bij Van Mossel Autoschade die op initiatief van AutoTech Alliantie voor dit doel was georganiseerd. Met dit initiatief wil AutoTech Alliantie een oplossing vinden voor het tekort aan bekwame vakmensen in de autoschadeherstelbranche.

De Open Dag vond plaats in het Van Mossel Museum in het hoofdkantoor van Van Mossel Automotive Group in Waalwijk/ Het museum staat symbool voor de geschiedenis van Van Mossel Automotive Group. Ruim 70 nostalgische voertuigen uit de merkenportefeuille van de groep zijn te vinden in het museum.


AutoTech Alliantie  AutoTech Alliantie is hét platform voor veilig herstel in de autoschadeherstelbranche. AutoTech Alliantie zet zich in om voor veilig herstel de juiste medewerkers te vinden en hen goed op te leiden.

FlexVak Automotive  FlexVak Automotive is een arbeidsbemiddelingsbureau voor de automotive branche. Het bedrijf houdt zich bezig met uitzenden, detacheren, werving en selectie.

Van Mossel Autoschade  Van Mossel Autoschade is een onderdeel van de Van Mossel Automotive Group. Van Mossel Autoschade is een landelijk opererende organisatie op het gebied van autoschadeherstel en telt 26 schadeherstelvestigingen, verspreid over Nederland.


 
Geplaatst op 12-12-2023

< Vorige


Share on: