Nieuwe Risico's, Nieuwe Kansen: Verzekeringssector omarmt verandering

De dynamische aard van de verzekeringssector komt voort uit haar afhankelijkheid van risico's. Deze risico's, in voortdurende evolutie, presenteren niet alleen uitdagingen, maar ook nieuwe mogelijkheden. Aspecten zoals de recente pensioenhervorming, opkomende cybercriminaliteit, aansprakelijkheidskwesties en toenemende klimaatgerelateerde risico's hebben de verzekeringswereld gedwongen zich aan te passen en innovatieve benaderingen te omarmen.

Op 19 januari 2024 zal het ACIS-symposium plaatsvinden aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Tijdens dit symposium zal onder andere Fred de Jong, een vooraanstaande figuur in de verzekeringsbranche, de invloed van de veranderende risico's op de rol van het intermediair uitvoerig bespreken.

"Vanuit de wetenschap voeden we je graag met kennis om die inzichten te kunnen gebruiken in jouw praktijk," zegt een vertegenwoordiger van ACIS. "We willen graag met je in discussie gaan over deze essentiële thema's, onder de deskundige leiding van Richard Weurding, directeur van het Verbond van Verzekeraars."

Het programma van het evenement is beschikbaar op de officiële ACIS-website hier.

De deelname aan dit veelbelovende symposium bedraagt €149,-. Echter, voor specifieke groepen is de deelname gratis, waaronder studenten en alumni van de Master Insurance & Risk, medewerkers en studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), en leden van het Verbond van Verzekeraars. De kosten voor deze groepen worden centraal afgerekend.

Voor aanmeldingen en verdere informatie kun je contact opnemen via acis@uva.nl.

Dit evenement belooft een uitgelezen kans te zijn voor professionals, studenten en andere belanghebbenden om de uitdagingen en kansen die de verzekeringssector te wachten staan, te verkennen en te begrijpen. Sluit je aan bij het ACIS-symposium en sta klaar om je kennis te vergroten, inzichten te delen en waardevolle discussies aan te gaan met vooraanstaande experts uit de branche.

Geplaatst op 01-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: