Hele fijne feestdagen en een gezond 2024

Het einde van het jaar nadert en de feestdagen staan voor de deur. Het is tijd voor warme wensen, vrolijkheid en feestelijkheid! We willen iedereen bedanken voor een geweldig jaar vol samenwerking, ondersteuning en positieve energie. Jullie maken ons werk de moeite waard en zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen en daar zijn we enorm dankbaar voor!

Tussen Kerst en Oud & Nieuw gaan wij even lekker uit de lucht. Ons kantoor zal gesloten zijn van 23 december tot en met 2 januari om onze kersttruien uit de kast te halen, onze favoriete films te bekijken en te genieten van overheerlijk eten.

Als er tijdens onze 'chillmodus' dringende zaken zijn, kun je ons uiteraard altijd bellen (040-842 87 16) of een mail sturen (redactie@schade-magazine.nl).  

We hopen dat deze vakantieperiode een tijd van rust en vreugde voor zal zijn, en we kijken ernaar uit om vanaf week 2 van 2024 weer met volledige energie de eerste nieuwsbrief ite versturen.

Geniet van de feestdagen met vrienden en familie, maak mooie herinneringen en laad jezelf op voor een spetterend nieuw jaar!

Namens het team,
Cindy van der Helm (hoofdredacteur) en Margret Wallaard (uitgever) SCHADE magazine.
Geplaatst op 22-12-2023

Volgende >


Share on: