Eindejaarsvacaturespecial 2023: Ontdek nieuwe kansen en mogelijkheden

Met het naderen van het einde van 2023, brengen we de laatste editie van onze vacaturespecial van dit jaar uit. Wij wensen iedereen warme en vreugdevolle dagen toe, gevuld met nieuwe mogelijkheden en kansen. Laten we samen het nieuwe jaar tegemoet gaan met vernieuwde inspiratie en energie.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw gaan wij even lekker uit de lucht. Ons kantoor zal gesloten zijn van 23 december tot en met 2 januari om onze kersttruien uit de kast te halen, onze favoriete films te bekijken en te genieten van overheerlijk eten.

Als er tijdens onze 'chillmodus' dringende zaken zijn, kun je ons uiteraard altijd bellen (040-842 87 16) of een mail sturen naar redactie@schade-magazine.nl.  

We hopen dat deze vakantieperiode voor iedereen een tijd van rust en vreugde zal zijn, en we kijken ernaar uit om vanaf week 2 van 2024 weer met volledige energie de eerste nieuwsbrief ite versturen.

Geniet van de feestdagen met vrienden en familie, maak mooie herinneringen en laad jezelf op voor een spetterend nieuw jaar!

Namens het team,
Cindy van der Helm (hoofdredacteur) en Margret Wallaard (uitgever) SCHADE magazine.

Bekijk HIER de vacaturespecial van december.
Geplaatst op 28-12-2023

Volgende >


Share on: