Allianz Nederland benoemt twee nieuwe branchemanagers

Allianz Benelux heeft twee nieuwe branchemanagers benoemd in Nederland. Marck Verhagen is aangesteld tot Branchemanager Liability en Willem-Jan Beekenkamp tot Branchemanager Property. Zij volgen daarmee Femke de Vries op die onlangs is aangesteld als Head of Commercial Underwriting Nederland bij Allianz Benelux.

Willem-Jan Beekenkamp zal voorlopig tijdelijk de rol van Branchemanager Property vervullen (ad interim) en is daarmee verantwoordelijk voor de businessline Property. Willem-Jan is sinds 2006 werkzaam bij Allianz en heeft sindsdien diverse specialistische functies vervult binnen property. Vanaf 2015 bekleed hij de functie van commercieel manager property underwriting. Daarnaast is Willem-Jan Beekenkamp voorzitter van Technische Commissie Brand bij de VNAB en voorzitter van het Platform Brand bij het Verbond van Verzekeraars.
 
Marck Verhagen is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de businessline Liability, waarbinnen AVB, BAV, D&O, Cyber en overige varia producten worden gevoerd. Marck is in 2018 gestart bij Allianz Benelux als senior underwriter Beroepsaansprakelijkheid. De afgelopen jaren heeft Marck zich specialistisch bezig gehouden met Liability en heeft daarnaast een teamleidersrol vervult. Marck begon zijn carrière als underwriter bij HDI.
Geplaatst op 07-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: