Netwerkmeeting van TOP expertise en DPS op 30 november

TOP Expertise en DPS organiseren op donderdag 30 november een kennis- en netwerkbijeenkomst in Rotterdam. Drie verschillende sprekers zullen een presentatie houden over technische en schade gerelateerde kwesties. Het beloofd een interessante middag te worden.

Het belooft een zeer interessante middag te worden waarbij tevens voldoende ruimte is om alle vakgenoten binnen de branche CAR/AVB, Bouw & Infra te ontmoeten. Aansluitend is er een borrel met diverse hapjes.


Programma
14.00 uur                            Ontvangst
14.30 uur                            Intro door Robert Kruik en Timothy Buysse
14.45 uur tot 16.30 uur       Sprekers
16.30 uur tot 18.00 uur.      Borrel en Proeverij


De volgende sprekers en onderwerpen komen aan bod:
  1. De heer Ing. J. van Montfort: Corrosie, coating en materiaalkundig specialist. Onder andere schade-expert bij TOP Expertise maar tevens zelfstandig onderzoeker bij Bjond Innovation  
  2. De heer Ir. Marco Twigt. Projectmanager / tendermanager / adviseur dijkversterkingen. Tevens verbonden als schade-expert bij TOP Expertise voor schades bij grote infrastructurele projecten. 
  3. De heer Ir. Bart van Kampen. Partner bij architectenbureau de Zwarte Hond. Dit zou een presentatie worden over BIM-modelering maar is bijgesteld naar een presentatie over gebruik van duurzame bouwmaterialen en de consequenties daarvan.  
Het laatste thema sluit mooi aan bij de locatie van onze bijeenkomst; “Het Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen”. In de expositieruimte van deze locatie kunt u tevens de nieuwste, innovatieve oplossingen bekijken op gebied van duurzaamheid.  
 
Wilt u ook aanwezig zijn bij dit evenement stuur dan een email naar info@topexpertise.nl o.v.v. netwerk event 30/11. 

Locatie: 
Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen, Directiekade 2 | 3089 JA | Rotterdam
Gratis parkeren aan de achterzijde van het pand van ICDuBo
Vervoerstip; de watertaxi stopt voor de deur

 
 
Geplaatst op 07-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: