Frans Hartensveld keert na 17 jaar terug naar zijn roots bij DEKRA

In de wereld van transportschade-expertise is Frans Hartensveld geen onbekende. Hij begon zijn carrière in dit veeleisende vak bij H&D, dat later DEKRA werd, en heeft sindsdien een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Na 17 jaar van professionele groei bij verschillende expertisebureaus, keert Frans nu weer terug naar het oude nest, DEKRA.

Hartensveld begon zijn carrière als een jonge en ambitieuze transportschade-expert bij H&D, de rechtsvoorganger van DEKRA. Zijn passie voor het vak en zijn toewijding aan het bieden van hoogwaardige expertise dienden als drijvende kracht achter zijn succes. In 2006 besloot hij een nieuwe weg in te slaan en trad hij toe tot een ander expertisebureau, waar hij zijn kennis en ervaring verder uitbreidde.
 
Frans Hartensveld groeide uit tot een gerenommeerde expert in het vakgebied. Hij bouwde een sterke reputatie op als betrouwbare bron van advies en oplossingen in de transport- en logistieke sector.
 
Nu, na bijna twee decennia van groei en ervaring elders, heeft Frans besloten terug te keren naar DEKRA, de plek waar het allemaal begon. Zijn terugkeer wordt met enthousiasme begroet door zijn collega's en het management van DEKRA, die zijn expertise en ervaring als een waardevolle aanwinst voor het bedrijf beschouwen.
 
"Terugkeren naar DEKRA voelt als thuiskomen," zegt Frans Hartensveld. "Ik ben dankbaar voor de kansen die ik elders heb gehad en ben vastbesloten om mijn kennis en ervaring nu in te zetten om DEKRA te ondersteunen bij het blijven leveren van hoogwaardige expertise en diensten aan onze klanten."
 
Bij DEKRA zal Frans Hartensveld buiten transportschade-expertises ook aansprakelijkheids expertises gaan uitvoeren.
Geplaatst op 07-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: