mr. Jolanda Hogebrug maakt overstap naar Ridder Letselschade

Per 1 november 2023 heeft mr. Jolanda Hogebrug de overstap gemaakt naar Ridder Letselschade. Na negen jaar bij Oak Advocaten te hebben gewerkt, die vooral namens verzekeraars optreden, bevindt zij zich nu letterlijk aan de andere zijde. Deze overgang markeert een nieuwe fase in haar carrière en brengt Ridder Letselschade een ervaren en gekwalificeerde NIVRE register-expert personenschade.

Ridder Letselschade, wat juridische bijstand verstrekt aan slachtoffers, is verheugd Jolanda Hogebrug te mogen verwelkomen. Haar ruime ervaring en expertise in personenschade zullen ongetwijfeld van grote waarde zijn voor het groeiende team.
 
De overstap van mr. Jolanda Hogebrug naar Ridder Letselschade is een belangrijke stap in haar eigen professionele carrière. Gedurende haar negen jaar bij Oak Advocaten heeft ze waardevolle inzichten opgedaan in de wereld van verzekeringen en belangenbehartiging. Met deze kennis en expertise zal ze nu de uitdaging aangaan aan de andere zijde van het letselschade firmament.
 
Haar verandering in werkomgeving van Ermelo naar Zeewolde symboliseert niet alleen een fysieke verandering, maar ook een nieuwe benadering van haar werk. Als NIVRE register-expert personenschade zal Jolanda zich volledig inzetten voor het helpen van slachtoffers van letselschade en het waarborgen van hun belangen.
 
Ridder Letselschade is enthousiast over de komst van Jolanda Hogebrug. Met Jolanda breidt het kantoor uit met nog een bekwame expert op het gebied van letselschade, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan de missie van Ridder Letselschade om slachtoffers van letselschade te vertegenwoordigen en te ondersteunen.
 
"We zijn erg verheugd om Jolanda Hogebrug in ons team te verwelkomen," zei Tjip Ridder, eigenaar/directeur bij Ridder Letselschade. "Haar uitgebreide ervaring en haar toewijding aan het helpen van slachtoffers van letselschade maken haar een waardevolle aanvulling voor ons kantoor. We kijken ernaar uit om samen te werken.”
Geplaatst op 09-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: