Marc van Nuland versterkt Blinqx als strategisch adviseur

Blinqx, aanbieder van softwareoplossingen voor MKBs, corporates en dienstverlenende organisaties, heeft Marc van Nuland aangetrokken als strategisch adviseur. In deze rol is hij betrokken bij de verdere ontwikkeling van de strategische groei van Blinqx. Ook zal hij zijn kennis en jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche inzetten om het management van de Blinqx Verzekering & Hypotheek tak te ondersteunen en adviseren in haar volgende groeifase.

Marc van Nuland was meer dan 30 jaar werkzaam voor Aon in senior leiderschap functies, waaronder CCO en CEO van Aon Risk Solutions, CEO van Aon Nederland en het laatste jaar als chairman. Sinds mei 2023 is hij chairman van de Raad van Commissarissen bij Schouten Zekerheid en is hij als strategisch adviseur verbonden aan Computest Security.
 

Ruud van der Kruk, CEO Blinqx: “We zijn trots om Marc ter verwelkomen bij Blinqx. Zijn strategisch inzicht, diepgaande marktkennis en ervaring als bestuurder van grote ondernemingen zijn van enorme waarde in de ontwikkeling van onze organisatie. Met Marc halen we een perfecte sparring partner aan boord voor ons management team van ervaren tech-ondernemers en senior leiders uit verschillende industrieën. Samen gaan wij onze groei ambities als key software speler in de Benelux verder vormgeven.”
 

Ook Marc van Nuland kijkt uit naar deze samenwerking.“De exponentiële groei die Blinqx in een half jaar tijd heeft doorgemaakt is enorm indrukwekkend. Gedreven door een hecht team van geboren ondernemers, weet Blinqx de beste spelers uit de markt aan zich te verbinden. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met dit team en het succes van Blinqx komende jaren verder uit te bouwen.”

Geplaatst op 06-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: