Blinqx lanceert eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek

Blinqx introduceert vandaag eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek, hét alles-in-één platform voor financieel dienstverleners. eBlinqx is ontstaan uit de overtuiging dat software inspirerend, klantgedreven en waardecreërend moet zijn.

Met dit platform faciliteert Blinqx een gebruiksvriendelijke software suite met intuïtieve oplossingen voor dienstverleners in de Verzekering & Hypotheek branche.

eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek is een game changer in de markt die het complete dienstverleningsproces van lead tot beheer ondersteunt vanuit hetzelfde platform. Hierbij staat de klant in elke fase centraal. Daarnaast biedt eBlinqx de gebruiker een intuïtieve interface met moderne look-and-feel voor optimaal werkplezier en een naadloze integratie met externe software voor ultieme efficiëntie.

Soelimen Lafkiri, CCO Blinqe: "eBlinqx is de eerste oplossing in de markt die de gebruiker niet voor het dilemma stelt om te kiezen tussen een zogenaamde ‘best of breed’ of ‘best of suite’ oplossing. Met eBlinqx combineren we de beste software uit de markt tot een ‘best of both worlds’ oplossing. Daarmee zetten we de gebruiker écht centraal."

eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek bedient onder andere hypotheekadviseurs, serviceproviders, adviesketens, provinciale kantoren, volmachten en allround advieskantoren. Van één tot honderden gebruikers, van startend adviseur tot gevestigd kantoor. Dit maakt eBlinqx een flexibele totaaloplossing waarbij de gebruiker zelf selecteert wat hij nodig heeft – nu en in de toekomst.

Gebundelde krachten, meer mogelijkheden
eBlinqx is het resultaat van ultieme synergie tussen de meest toonaangevende spelers* in de financiële software markt. Deze samenwerking opent nieuwe mogelijkheden voor de gebruiker, die samenkomen binnen het eBlinqx platform.

Gebruikers van de huidige software van al deze spelers hoeven zich overigens geen zorgen te maken; de bestaande software kan gebruikt blijven zoals voorheen. eBlinqx biedt hierop significante uitbreiding en upgrades, waaronder nieuwe mogelijkheden voor optimale klantbinding én optimale integratie van extra features binnen het platform.

 

Geplaatst op 05-10-2023

< VorigeVolgende >


Share on: