Marit van der Pool benoemd tot partner bij Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan heeft per 1 september Marit van der Pool (38) aangesteld als partner. Marit is al sinds 2010 werkzaam bij dit gerenommeerde advocatenkantoor en maakt deel uit van het gewaardeerde Verzekeringen & Aansprakelijkheidsteam.

Marits expertise bevindt zich op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en verzekeringsrecht. Binnen deze domeinen staat zij haar cliënten bij in civiel- en tuchtrechtelijke procedures, waarbij zij adviseert over dekkingsvraagstukken, verzekeringsovereenkomsten en polisvoorwaarden. Haar ervaring omvat betrokkenheid bij diverse grote (internationale) dekkingskwesties, waaronder de Fortis-aandeelhoudersclaim schikking en geschillen omtrent de verzekering van bestuurders en commissarissen van Imtech.
 
Joost Linnemann, CEO van Kennedy Van der Laan, prijst Marits altijd positieve instelling, verbindende kracht en hands-on mentaliteit. Hij benadrukt dat haar diepgaande kennis op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid en verzekeringsrecht, gecombineerd met haar internationale perspectief, van onschatbare waarde zijn voor het kantoor.
 
Binnen Kennedy Van der Laan fungeert Marit als aanspreekpunt voor Global Access, een wereldwijd platform dat verzekeraars verbindt met specialisten op het gebied van verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Tevens verleent zij regelmatig advies in internationale verzekeringskwesties. Marits uitmuntendheid werd dit jaar erkend door Legal 500, waar ze werd benoemd tot 'Rising Star' in de categorie 'Insurance'. Haar benoeming tot partner versterkt de positie van Kennedy Van der Laan als toonaangevend advocatenkantoor in de verzekeringsbranche.

Marit van der Pool: “Ik zie enorm uit naar deze nieuwe rol binnen niet alleen Kennedy Van der Laan, maar ook binnen het internationale platform Global Access Lawyers. In onze snel globaliserende wereld is de mogelijkheid om samen te werken met toegewijde experts in verzekeringsrecht van onschatbare waarde. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om dit samenwerkingsverband op te zetten en ben ervan overtuigd dat onze klanten daar de komende tijd de vruchten van zullen plukken.” 
 
 
Geplaatst op 15-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: