Richard Roeters treedt in september in dienst bij Van Ameyde Risk Solutions

Met ingang van 1 september aanstaande treedt Richard Roeters RGA GRMC in dienst bij Van Ameyde Risk Solutions in de functie van senior risk engineer. Richard komt bij Schouten Zekerheid vandaan waar hij senior schadespecialist was.

Richard: “Na 2 jaar heb ik Schouten Zekerheid verlaten. Wat ben ik dankbaar voor de kansen en het vertrouwen die mij zijn gegeven de afgelopen periode. Trots dat ik voor zo’n mooi en fijn familiebedrijf met veel plezier heb mogen werken. En wat tof dat Schouten Zekerheid en ik, ook na mijn vertrek, zullen blijven samenwerken.

Maar nu de mogelijkheid zich voordoet is het tijd voor nieuwe ontwikkelingen en kansen. Per 1 september a.s. treed ik met veel plezier in dienst bij Van Ameyde Risk Solutions in de functie van senior risk engineer.”

 

Richard startte zijn carrière als QA engineer bij Fokker. Vervolgens rolde hij het wereldje van risico-inspecties in. Zo was hij onder andere werkzaam als Claims consultant bij Mandema & Partners, als Claims & GRM consultant bij VCL & Partners en als risico-expert bij Roeters Expertise & Consultancy en bij Kröller Boom.

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 18-08-2023

< VorigeVolgende >


Share on: