Zoë Brouwers projectondersteuner bij Herstelpartner

Vanwege de groei van Herstelpartner, gespecialiseerd in calamiteiten herstel, gaat Zoë Brouwers per 1 september het team versterken als Projectondersteuner. Met de komst van Zoë is Herstelpartner in staat om hun positie binnen de branche verder uit te bouwen.

Met een bewezen staat van dienst in het bieden van uitgebreide oplossingen na rampen en noodgevallen, heeft Herstelpartner  zich gevestigd als een betrouwbare partner voor talloze organisaties. De groeiende vraag naar hun expertise en diensten heeft geleid tot de uitbreiding van het team op kantoor.

In haar nieuwe rol als Projectondersteuner zal Zoë Brouwers nauw gaan samenwerken met de ervaren projectleiders van Herstelpartner. Zoë gaat zal een rol spelen in het stroomlijnen van de projectprocessen en het waarborgen en uitvoeren van alle lopende en toekomstige projecten.  

"We zijn verheugd om Zoë Brouwers aan ons team toe te voegen," zegt Kees van Lambalgen van Herstelpartner. "Haar expertise om ondersteuning te bieden, sluiten naadloos aan bij onze missie om onze klanten te helpen bij het herstellen na calamiteiten. Met Zoë's komst versterken we ons vermogen om onze klanten te allen tijde de hoogste kwaliteit en service te bieden."

Herstelpartner Calamiteiten is ervan overtuigd dat Zoë Brouwers een waardevolle aanvulling zal zijn op het bestaande team en kijkt uit naar de samenwerking met Zoë.

Geplaatst op 28-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: