WTW lanceert Property Rebuild Assessment Service in samenwerking met Kroll

WTW, wereldwijd advies- en bemiddelingsbureau, is een samenwerkingsverband aangegaan met Kroll voor de lancering van een Property Rebuild Assessment Service, die klanten nauwkeurige taxaties en advies biedt om te zorgen voor een goede bescherming van eigendommen en om te voorkomen dat er te veel wordt betaald voor verzekeringsdekking.

Door gebruik te maken van haar branche-expertise en uitgebreide gegevens zal WTW klanten nauwkeurige taxaties bieden die worden ondersteund door de meest recente statistische informatie over markten en kosten, evenals krachtige analyses die gebruik maken van meer dan 40 verschillende bouwindices om kostentrends te volgen.
 
Kroll, een onafhankelijke leverancier van wereldwijde risico- en financiële adviesoplossingen, zal de benodigde tools en gegevens leveren om deze samenwerking te faciliteren.
 
WTW's Property Rebuild Adequacy-beoordeling zal klanten een end-to-end waarderingsoplossing bieden. Via het bedrijf hebben klanten toegang tot verschillende waarderingsmogelijkheden, variërend van online risicoclassificatie of waardering van de kosten voor het herstel van gebouwen in vergelijking met de huidige waarden, tot gegevenswaarderingen op basis van specifieke vastgoeddetails.
 
De service is bedoeld om klanten te helpen bij het bepalen van de juiste herbouwwaarde en ervoor te zorgen dat de opgegeven waarde van hun vastgoed of portefeuille toereikend is.
 
Edward Castles, Managing Director bij WTW, benadrukte het belang van zekerheid bij taxaties van onroerend goed, vooral in het huidige economische klimaat: "Of de portefeuille van een klant nu bestaat uit woningen, een commercieel object, een fabrieksterrein of een monumentaal pand, ze moeten weten dat ze voldoende gedekt zijn mocht er zich een schadegeval voordoen. "
 
Castles benadrukte verder de kracht van de samenwerking tussen WTW en Kroll bij het leveren van een betrouwbare service die nauwkeurige taxaties biedt en klanten beschermt tegen mogelijke tekortkomingen in de dekking en te hoge premies.
 
Rebecca Fuller, Managing Director en Global Fixed Asset Advisory Services Leader bij Kroll, belichtte het heersende probleem van onderverzekering in de markt: "In 2022 was 67% van de gebouwen die door Kroll werden getaxeerd gemiddeld 64% onderverzekerd. In de huidige markt veranderen taxaties voortdurend als gevolg van de huidige economische volatiliteit en verergerde gevallen van onderverzekering."
 
Ze benadrukt de behoefte aan nauwkeurige taxaties en advies ter ondersteuning van de besluitvorming en een optimaal risicobeheer, en benadrukte de vertrouwde status van Kroll als wereldwijde taxatiepartner.
Geplaatst op 28-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: