VNAB podcast 13: Energietransitie & ESG

In deze aflevering van de VNAB podcast wordt gepraat over duurzaamheid in de verzekeringsmarkt. Hoe kunnen verzekeraars helpen om de klimaatdoelen te halen? Presentator Maarten Bouwhuis spreekt hierover met Rens van Tilburg (Sustainable Finance Lab aan de Universiteit Utrecht), Annick Schmeddes & Eva Haanraadts (Sustainable Talent) en Detmer Koekoek (Royal HaskoningDHV). En dit is allemaal live opgenomen vanaf co-podium 2023!

Risk has the future
In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Wat kunt u van de podcast verwachten?
Tijdens de afleveringen gaat de host in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en/of een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook regelmatig een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.


Luisteren via Spotify

Luisteren via SoundCloud


VNAB hoort graag uw mening
De VNAB is er voor, maar vooral ook door haar leden en partners. Graag betrekken zij hen dan ook bij het maken van onze podcasts. Heeft u tips of suggesties voor de podcasts? Dan hoort de VNAB het graag via marketing@vnab.nl.

 
Geplaatst op 07-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: