SCHADE golfdag haalt 8.750 euro op voor de Brandwondenstichting

De SCHADE golfdag van donderdag 29 juni was met bijna 100 deelnemers niet alleen een succesvolle netwerkdag, maar er is ook een bedrag van 8.750 euro opgehaald. Vrijdag 7 juli heeft de uitgever van het SCHADE magazine Margret Wallaard de cheque overhandigd aan Ariënne de Boer van de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Ariënne de Boer: "Dit was alweer de derde SCHADE golfdag waar de Nederlandse Brandwonden Stichting het goede doel mocht zijn, daar zijn we ontzettend blij mee. Het was een geweldige dag die ook nog het prachtige bedrag van 8.750 euro heeft opgeleverd. Ik wil Margret Wallaard en alle deelnemers en sponsoren dan ook heel hartelijk danken."

"Deze opbrengst zorgt er mede voor dat wij keihard kunnen blijven werken aan onze missie: brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. De organisatie wordt niet gefinancierd door de overheid en is volledig afhankelijk van giften en donaties. Wij financieren wetenschappelijk onderzoek, ondersteunen artsen en verpleegkundigen met hun opleiding, zetten campagnes in om brandwonden te voorkomen en helpen slachtoffers sterker en weerbaarder te worden. Hier werken we vanuit de organisatie Brandwondenzorg Nederland intensief voor, samen met de drie Nederlandse Brandwondencentra (Groningen, Beverwijk en Rotterdam). Met elkaar streven we er naar de brandwondenzorg voor de patiënt continu te optimaliseren." 

Meer informatie over de Nederlandse Brandwonden Stichting en de brandwondenzorg in Nederland kun je vinden op www.brandwondenstichting.nl en www.brandwondenzorg.nl.

Mocht u geïnteresseerd zijn om sponsor of samenwerkingspartner van de Nederlandse Brandwonden Stichting te worden, dan maakt Ariënne graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
 
Ariënne de Boer
adeboer@brandwondenstichting.nl

 of bel 06-81803080  

SPONSOREN ENORM BEDANKT! 
De SCHADE golfdag is mede dankzij de sponsoren een groot succes geworden. Zonder de sponsoren hadden we niet zo'n mooi bedrag kunnen doneren!!  

 
TIMCO TRADING
PS CALAMITEITEN - CRAWFORD - HLPC SCHADE-EXPERTISE - VON RETH TAXATIES - POLYGON 
HIENFELD - ARAG - DOLMANS - GUBBELS  - SEDGWICK – QBUILD 

Ambassadeurs
Daarnaast willen we ook de ambassadeurs Nicole Fuchs en Jack Voorwalt bedanken voor hun inzet voor dit mooie evenement.
 
Geplaatst op 10-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: