CED neemt FOPERTEK in Spanje over

CED Spain, onderdeel van de CED Group, Europees marktleider op het gebied van dienstverlening voor integraal schademanagement, heeft op 10 juli in Spanje FOPERTEK SL overgenomen. De overname versterkt de positie van CED in Spanje op het vlak van expertise-dienstverlening op het vlak van Mobility en Property.

FOPERTEK is, met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, een gevestigde speler en heeft een uitstekende reputatie met lange klantrelaties in met name de verzekerings- en lease sector. 


Met het oog op de toekomst 
"Dankzij de overeenkomst met CED zet FOPERTEK een historische stap die ons de nodige steun biedt om de toekomst met meer investeringsmogelijkheden en kansen voor de ontwikkeling van medewerkers en het verder optimaliseren van de dienstverlening aan onze klanten", aldus Unai Bravo, eigenaar van FOPERTEK. Fernando Fauste, algemeen directeur van de CED Group in Iberia, geeft aan, "Deze overname is een grote stap voor CED in de consolidatiestrategie van haar leidende positie op de Spaanse markt en stelt CED in staat om op een sterkere en efficiëntere manier te blijven groeien." 

Geplaatst op 13-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: