Nieuwe mijlpaal voor Nh1816 Verzekeringen van 500 miljoen premieomzet

Nh1816 realiseert een fenomenale groei met uitstekende klanttevredenheid. Twintig jaar geleden, in 2003, keek Nh1816 met elkaar naar de toen magische grens van 50 miljoen euro premie, behaald in bijna 180 jaar. Nu behalen ze met elkaar een omzet van die omvang in één jaar.

Ondanks dat groei geen doel op zich is, is Nh1816 uiteraard zeer verguld met deze mijlpaal. Met een fenomenale spurt in het eerste half jaar hebben ze dit eerder behaald dan verwacht. De groei bij Nh1816 is al jarenlang flink en gestaag. Dit betekent dat zij er als organisatie in deze mooie branche toe doen, dat de lokale financieel adviseur zijn kracht en toegevoegde waarde behoudt en samen met Nh1816 het verschil maakt voor heel veel particulieren in Nederland.
 
Voorafgaand aan de jaarliijkse BBQ van Nh1816 is symbolisch de eerste steen van het nieuwe kantoorpand gelegd. De nieuwbouw, hemelsbreed 200 meter van het huidige onderkomen, vordert volgens planning en de verwachting is dat in de zomer van 2024 de nu 190 medewerkers kunnen verhuizen naar hun nieuwe werkplekken. Nh1816 bouwt verder aan haar toekomst samen met haar medewerkers en het onafhankelijke intermediair in Nederland. Nh1816 doet dat met een visie op verregaande digitalisering maar altijd met een persoonlijke aanpak. Focus op efficiency met de nadruk op hoge klanttevredenheid. Een stabiel en voorspelbaar beleid met verrassend goede producten en service. In de kracht van lokaal met de voordelen van het collectief zien zij de toekomst. 
 
In een sector die wordt gekenmerkt door uitdagingen en concurrentie, realiseert Nh1816 een fantastische groei. Uiteraard met dank aan alle medewerkers, samenwerkende adviseurs en ketenpartners. De positieve relaties en het wederzijdse vertrouwen met deze adviseurs hebben bijgedragen aan het versterken van het concurrentievermogen en de capaciteit van Nh1816 om waarde te leveren aan haar klanten. Deze coöperatieve gedachte uit zich ook in de premieverhogingen per mei jl.. Deze zijn zeer beperkt, zeker in vergelijking met de markt.
 
Met de blik gericht op de toekomst, is Nh1816 vastbesloten om haar leidende positie in de branche verder uit te bouwen en haar inzet voor klanttevredenheid onverminderd voort te zetten. 
 
Geplaatst op 26-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: