Frank van de Ven nominated for EY Entrepreneur Of The Year Award 2023

Frank van de Ven, oprichter en CEO van i-team Global, is genomineerd voor de prestigieuze EY Ondernemer van het Jaar Award 2023. Deze nominatie erkent zijn opmerkelijke leiderschap en innovatieve aanpak in de transformatie van de schoonmaakindustrie.

Gedreven door duurzaamheid en maatschappelijke impact
i-team Global, een vooraanstaand bedrijf in de schoonmaakindustrie, heeft maatschappelijke impact en duurzaamheid scherp op hun vizier. Zo werd het bedrijf vorig jaar lid van het United Nations Global Compact (UNGC), een programma van de Verenigde Naties dat duurzaamheid en Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) stimuleert bij bedrijven. Dit jaar heeft het bedrijf zich als belangrijkste doel gesteld om een gecertificeerde B Corporation (B Corp) te worden.
 
De ambitie voor B Corp-certificering
Het B Corp-certificeringsproces onderzoekt de impact van een bedrijf op bestuur, transparantie, sociale en milieuprestaties, en wettelijke verantwoordingsplicht. Door te streven naar B Corp-certificering, verbindt i-team Global zich publiekelijk aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid, zowel voor mensen als de planeet. 
 
We Support
Als onderdeel van hun inzet voor maatschappelijke impact en duurzaamheid, heeft i-team Global het "We Support" initiatief gelanceerd, waarmee ze actief bijdragen aan liefdadige doelen en gemeenschapsontwikkeling. Als onderdeel van dit initiatief heeft het bedrijf een reeks liefdadigheidsdiners georganiseerd, waarvan de volgende editie gepland staat op 24 november 2023. 
 
Een teamprestatie
Frank van de Ven is dankbaar voor de nominatie: "Ik voel me vereerd om genomineerd te zijn voor de EY Ondernemer van het Jaar Award 2023. Deze erkenning is een bewijs van de visie en toewijding van het hele team van i-team Global. Samen hebben we de schoonmaakindustrie gerevolutioneerd en een blijvende positieve impact op de wereld gemaakt. Ik ben trots om deel uit te maken van dit internationale team."
 
Het team van i-team Global is enthousiast over de kansen die de EY Ondernemer van het Jaar Award biedt en kijkt ernaar uit om hun innovatieve oplossingen en toewijding aan maatschappelijke impact en duurzaamheid te delen met de bredere ondernemersgemeenschap.
 
Geplaatst op 04-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: