Risico’s van invloed is op verzekeringen in de voedingsindustrie
Een magazine over risicomanagement in de food en feedsector. De wens van Meijers Senior Practice Leader Food & Feed Armand Garabedian ging vorig jaar in vervulling. ‘’Wij willen als verzekeringsmakelaar ook een kennispartner zijn. We zoemen in op breed risicomanagement in de branche. Denk aan thema’s als productcontaminatie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, cyberrisico’s en wetgeving. Al deze zaken hebben een enorme impact en in dit magazine komt al die kennis samen.’’ Het resultaat is editie 2 van hét online magazine FOOD & FEED.
In het magazine staan trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement in de wereld van food en feed. De juiste preventieve maatregelen en het sluiten van een goede verzekering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het vraagt om maatwerk op basis van grondige risicoanalyse. Expert Silvia Gawronski van Van Traa Advocaten komt aan het woord over de belangrijkste stappen na productcontaminatie. We gaan langs bij de hightech ‘fabriek van de toekomst’ van groenteverwerker Hessing. Aansprakelijkheden na een ongeval met uitzendkrachten komen aan bod. En er is aandacht voor de meest gestelde vragen over cyberverzekeringen.
Meer weten?
Lees nu het nieuwe online magazine van Meijers.
< VorigeVolgende >
Share on: