Wido Roodink nieuwe Commercieel Manager Polygon Nederland

De groei van Polygon en een vrijgekomen vacature in de regio Noord-Nederland heeft ertoe geleid dat er een nieuwe functie van Commercieel Manager binnen Polygon is ontstaan. Wido Roodink gaat zich richten op de groeistrategie van Polygon, het samenwerken met het International Sales team en hij wordt de contactpersoon voor de key accounts in Noord-Nederland.

Wido gaat de nieuwe uitdaging aan samen met de collega’s van Sales en Marketing; Bert van Ingen, Alex van Lith, Marieke Schenkel, Michiel Hoebee, Else Veuger en Monique Laijan. Hij zal het Managementteam aanvullen met kennis om de commerciële bedrijfsstrategie verder vorm te geven en binnen Polygon Group ontstaat nauwere samenwerking met het Internationale Salesteam.

Wido is geen onbekende in de schadeherstelbranche en heeft reeds een mooie staat van dienst opgebouwd. Begonnen bij de Rabobank en doorgegroeid van calamiteiten coördinator naar vestiging- en accountmanager binnen Dolmans Calamiteiten Diensten is het een interessante stap die hij maakt. 

Bij Polygon Nederland worden kennis en energie zeer gewaardeerd en de klik was er meteen. Behoud van een functie binnen de schadeherstelbranche en nieuwe persoonlijke ontwikkelkansen, maakten voor Wido de beslissing duidelijk. 
Vanuit Polygon wordt Wido Roodink van harte welkom geheten. Namens Wido graag tot ziens aan de nieuwe contacten binnen de Key Accounts in Noord-Nederland en aan de collega’s. 
 
Geplaatst op 01-06-2023

Volgende >


Share on: