Winston van Ee stapt over naar apc holland partner DIAS Software

Afgelopen jaar heeft apc Holland het 10 jarig bestaan gevierd met daarbij ook het 10 jarige werkjubileum van eigenaar Paul Röthengatter en CIO Winston van Ee. Na 10 jaar is het voor Winston nu tijd voor een nieuwe uitdaging en gaat hij in de zomer starten bij apc holland partner DIAS Software, waar hij als business consultant aan de slag gaat.

Hij zegt hierover zelf het volgende:  "Na ruim 10 jaar neem ik eind mei afscheid van apc holland. Ik ben bijzonder trots op de organisatie die we met elkaar hebben neergezet. In de beginjaren richtte ik mij op acceptatie. Later verschoof mijn focus naar IT en Finance. Begin 2021 hebben we onze eigen IT afdeling opgericht, die oplossingen ontwikkelt om het leven van collega's en adviseurs makkelijker te maken. Begin 2023 hebben we de financiële afdeling steviger en zelfstandig neergezet.

Voor mij is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik denk terug aan de AMdag in 2012, het bezoek aan Londen in 2014 en het vieren van het vijfjarig bestaan op het strand in Scheveningen. Ook het personeelsuitje in Middelburg, het vieren van het tienjarig bestaan - uiteraard - op het strand van Scheveningen en tot slot de verhuizing naar het nieuwe kantoor aan de Scheveningse haven zijn mij bijgebleven.

In de zomer start ik bij apc holland partner; DIAS Software. Ik ga hier aan de slag als business consultant. In deze functie krijg ik de kans om, met nog meer focus op IT, het intermediair te blijven versterken.

Voor nu wil ik iedereen met wie ik heb samengewerkt bedanken voor de mooie tijd. Ik wens alle aangesloten adviseurs en partners het allerbeste.

In het bijzonder bedank ik Paul en alle collega’s van apc holland die ik zeker ga missen.

Winston"

Geplaatst op 23-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: