VACATURE ZLM: SCHADE-EXPERT VARIA - INGEVULD

We staan altijd klaar om onze klanten te helpen. Als schade-expert Varia heb je daar een grote rol in. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een extra collega in de buitendienst.

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Niet voor niks zijn we meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie financiële dienstverlening.

Wat maakt je functie als schade-expert zo uniek  
In ons team Varia behandelen we veel verschillende verzekeringsproducten en bijbehorende schades. Als schade-expert beoordeel je schades aan huizen, inboedel en kostbaarheden in onze regio Zeeland en Noord-Brabant. Vaak is de impact groot voor de klant, denk aan een inbraak, brand of lekkage. Je onderzoekt de oorzaak van de schade en bespreekt, als de gebeurtenis gedekt is, het vervolg. Je hebt vaak contact met de klant en neemt hem of haar mee in het hele proces. Ook schakel je met (netwerk)bedrijven die bij de schaderegeling betrokken zijn. Je hebt de regie hierin en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Waar dat nodig is, stuur je bij. Je bevindingen en de omvang van de schade worden vastgesteld en beschreven in een rapport voor kantoor. Naast contact met de klant houd je ook je collega schadebehandelaar op de hoogte. Je bent de schakel in het schadebehandelingsproces en dat maakt het werk zo uitdagend. Daarnaast is het jouw taak om dossier-audits uit te voeren onder onze netwerkbedrijven. Zo zorgen we voor de beste service. Kortom, dit is een afwisselende functie waarbij je echt het verschil maakt voor de klant. 

Waar kom je te werken 
We zijn op zoek naar een schade-expert in het werkgebied West-Brabant tot en met Tilburg. Team Varia bestaat uit zo’n 30 medewerkers, inclusief 2 schade-experts. Onze schadebehandelaars zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die een schade melden. Je krijgt gerichte opdrachten vanuit het kantoor in Goes voor bezoekafspraken. Hierbij is er een goede balans in de verdeling van opdrachten en de tijd om rapporten uit te werken. Het uitwerken van rapporten doe je meestal vanuit huis. Je krijgt bij ons alle tijd om klanten goed te helpen tijdens het schadeproces. We werken niet met targets. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Je hebt regelmatig contact met je collega schade-experts, onze netwerkbedrijven en alle collega’s op kantoor. Je zult zien dat je iedereen snel leert kennen. Er is volop ruimte voor informele momenten samen. Verder bieden we je een persoonlijke begeleiding en krijg je de ruimte om in het vak te groeien. Je leidinggevende staat altijd voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Daarnaast behoort het volgen van een opleiding binnen het vakgebied zeker tot de mogelijkheden. We zijn op zoek naar een collega die fulltime komt werken, maar 32 uur is bespreekbaar.

Hoe maak je het verschil 
Op een prettige manier omgaan met onze klanten, dat kun jij als geen ander en het geeft je veel voldoening. Het is heel vervelend om schade te hebben. Je neemt de zorgen dan ook zoveel mogelijk uit handen. Hiervoor schakel je snel met samenwerkende partijen en de collega’s op kantoor. Je weet gemakkelijk een informele sfeer te creëren en luistert goed naar de situatie van de klant. De situatie vertaal je naar de dekking van onze voorwaarden. Maar je zult zien dat niet alles daarin is opgenomen. Je weet hier deskundig mee om te gaan. Ook na het eerste bezoek onderhoud je belangstellend contact. Het overzicht weet je te bewaken en je hebt de regie tijdens het hele proces. Daarnaast maak je bij ons het verschil door vooral een prettige collega te zijn om mee samen te werken. Je neemt initiatief en bent in staat om in teamverband gemakkelijk schadeclaims verder op te pakken. Je bent in het bezit van minimaal een mbo opleiding. Onze voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega met bouwkundige- en/of technische kennis. Je bent als Register-Expert ingeschreven in het register van het NIVRE of bereid dat op korte termijn te realiseren. 

Is dit de functie voor jou? 
Reageer dan meteen! Wil je meer informatie, neem dan contact op met André van Oosten, teamleider Schade Varia. Zijn telefoonnummer is 0113 - 238 208.

Je kunt HIER direct solliciteren.
 
Geplaatst op 19-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: