VACATURE MCLARENS: (TECHNISCH) SCHADE-EXPERT AANSPRAKELIJKHEID

McLarens onderzoekt in opdracht van veelal verzekeraars en makelaars door hun verzekerden gemelde schades. Waarom ging het mis, wat zijn de gevolgen en wie is er mogelijk aansprakelijk….? Dit is de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen waarbij wij onze juridische en technische kennis inzetten. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Deze functie is dat zeker niet!

Wij zoeken voor onze locatie in Utrecht een (Technisch) schade-expert Aansprakelijkheid

Wie zijn wij? 
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn wij ambitieus. Als je op zoek bent naar een carrière waarin je echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken, dan ben je bij McLarens aan het juiste adres. Want bij ons gaan mensen boven processen. De pijlers waar wij onze expertise op richten, zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde en chemie maar ook agrarisch, juridisch en letsel. Onze experts werken vanuit onze kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen wij ook.
 
Jouw rol
Als deskundig schade-expert ben jij primair betrokken bij de behandeling van diverse aansprakelijkheidsschades. Er is een grote diversiteit aan schades die zich voor kunnen doen waarbij de ene partij de andere aansprakelijk stelt. Afhankelijk van de opdrachtdoe je o.a. onderzoek naar de omstandigheden en causaal verband, wie de betrokkenen zijn, contractuele verhoudingen en omvang van de schade. Om de schade in beeld te brengen, bezoek je vaak de betrokken partijen en/of de schadelocatie, leg je de schade/situatie fotografisch vast en verzamel je zoveel mogelijk informatie. Nadat je jouw gedegen onderzoek hebt gedaan naar de omstandigheden, oorzaak en de hoogte van de schade leg je de uitkomst hiervan vast in heldere rapportages waarbij het onderhouden van contacten met betrokkenen en opdrachtgevers hierbij van groot belang is. 
 
Wat bieden wij?
Vrije tijd en werk in de juiste balans. Kansen om je te ontwikkelen en persoonlijk te groeien. Waardering voor initiatieven die je neemt. Met collega’s die oprecht geïnteresseerd zijn in wie je bent en wat je drijfveren zijn. Veel organisaties claimen zo’n cultuur - McLarens heeft het echt. Wij zetten de mens centraal en bieden je een carrière in plaats van een baan. Hier zijn wij dagelijks mee bezig. Wij bieden opleidingstrajecten, luisteren naar onze mensen, begeleiden, motiveren, dagen uit en ondersteunen.

Functie-eisen:
 • je bent beschikbaar voor minimaal 32/40 uur per week
 • je hebt een HBO-opleidingsniveau bij voorkeur met een juridische/technische inslag
 • je bent klantgericht
 • je beschikt over een goed analytisch vermogen
 • je kunt goed omgaan met financiële belangen en de dynamiek eromheen
 • je organiseert je eigen werk efficiënt en je hebt een no-nonsense werkmentaliteit
 • je past bij de kernwaarden van McLarens, Deskundig en Betrokken
 • je hebt affiniteit met de verzekeringsbranche
 • een aantal jaren werkervaring, bij voorkeur met enige juridische/technische ervaring en liefst al in deze branche
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord en geschrift)
 • je bent bereid om zo nodig de studie registerexpert (re) van het NIVRE te volgen
 • je bent in het bezit van rijbewijs B
 
Toe aan een nieuwe of misschien wel de volgende stap?
Wij bieden een dynamische en zeer afwisselende baan in een prettige werksfeer met een betrokken en boeiend team van experts. Je ontvangt een uitstekend salaris met 13de maand en een bonusregeling. Daarnaast bieden wij een premievrij pensioen, auto van de zaak en de mogelijkheid tot hybride werken.
 
Maar binnen McLarens is er meer..... Zo lunchen wij altijd gezamenlijk aan een grote tafel met het aanwezige team, wordt er zo nu en dan een eindemiddagborrel gehouden, hebben wij jaarlijkse events rond de zomer- en feestdagen en last but not least organiseren wij jaarlijks een "Office Weekend".
 
Word jij onze nieuwe collega? 
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer direct en stuur je CV en je motivatiebrief per e-mail naar: sollicitatie@mclarens.com. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan telefonisch contact op met onze HR-afdeling, tel.nr. 030-280 20 12. 
 
Na ontvangst van je sollicitatie word je uiterlijk binnen drie weken geïnformeerd. 
Onze werving en selectie hebben wij graag zelf in de hand daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.
 
Geplaatst op 19-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: