Lloyd's en Hienfeld vieren 50 jaar samenwerking

De samenwerking tussen Lloyd's of London en Hienfeld begon in 1972 met een ziektekostenverzekering voor de bank Albert de Bary & Co, tegenwoordig bekend als Deutsche Bank. Deze verzekering werd geplaatst door de bij Lloyd's geregistreerde makelaar Bellew, Parry and Raven. Zij stuurden hun Engelse collega John Vandenbosch naar Nederland vanwege zijn Nederlandse achternaam.

Foto: Bob Botter CEO en Johannes Matthes CCO Hienfeld

Bob Botter, CEO van Hienfeld: “In 1974 werden de eerste full binding authorities voor diverse ongevallenverzekeringen van kracht met Burt Stratton als leidende Lloyd's Underwriter en Derek Bell als Lloyd's makelaar. Deze binders lopen nog steeds. Later volgden onder andere kunstbinders, waardoor de plezierige en langdurige relatie met Lloyd’s zowel in Londen als in Europa is opgebouwd”. 

Hienfeld, met een vestiging in Amsterdam, behoort tegenwoordig ook tot een Lloyd's Europe geregistreerde Coverholder.
 
Amelie Breitburd, CEO van Lloyd's Europe: “Wij zijn verheugd om samen met Hienfeld de 50e verjaardag van onze samenwerking te vieren en samen een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Partnerschap vormt de kern van het Lloyd's-ecosysteem wereldwijd en met name in Europa.

Schenking
Om deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan en gezien onze maatschappelijke betrokkenheid hebben Lloyd's Europe en Hienfeld besloten om een ​​gezamenlijke schenking te doen aan het Liliane Fonds. Dit fonds helpt kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden deel te nemen en te laten functioneren in de samenleving”.
 
 
Geplaatst op 04-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: