Wachtlijst voor opleiding tot NIVRE-expert Personenschade

Letsel Opleidingen heeft de inschrijving voor de eerstvolgende cyclus van de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade gesloten vanwege het bereiken van het maximale aantal deelnemers. Geïnteresseerden kunnen zich nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.

"Onze ervaring is dat er soms plaatsen vrijvallen, doordat deelnemers er niet in zijn geslaagd het STAP-budget te verkrijgen of doordat ze nog niet geslaagd zijn voor alle entreetoetsen’, aldus Leonie de Haan, die verantwoordelijk is voor de planning binnen Letsel Opleidingen. ‘Daarnaast is er een extra cyclus ingepland in november, waarvoor deelnemers zich nu kunnen inschrijven via deze link: Opleiding tot NIVRE-expert Personenschade | Letsel Opleidingen."

Vanwege het succes van de opleiding worden nu ook reeds de datumladders voor 2024 voorbereid. Deze verschijnen binnenkort op de website van Letsel Opleidingen. 

Met regelmaat organiseert Letsel Opleidingen voorlichtingsbijeenkomsten om alle bijzonderheden van de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade toe te lichten. Ook voor deze voorlichtingsbijeenkomsten verloopt de inschrijving via de website.
Geplaatst op 21-04-2023

< VorigeVolgende >


Share on: