VNAB Podcast: Verzilveren van data

In de twaalfde aflevering van de VNAB podcast staat het verzilveren van data centraal. Tijdens deze aflevering gaan Michelle Broekhuis (Quintes Insurance Brokers), Roger Hendriks (Fenêtre) en Christy van Buren (VNAB) met presentator Maarten Bouwhuis in gesprek over gestructureerde data. Wat is gestructureerde data? Wat is het belang van de juiste inzet van data en hoe kunnen we hiermee een meer efficiënte markt creëren? U hoort het in deze podcast!

Risk has the future
In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.
 
Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de afleveringen gaat de host in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en/of een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook regelmatig een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.
  
Luister via Spotify
Luister via SoundCloud
Luister via Apple Podcast
 
Geplaatst op 24-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: