Jessica Laumen pionier van de Rekenmethodiek Overlijdensschade

Op 1 juli 2022 heeft Jessica Laumen haar werkzaamheden bij Laumen Expertise neergelegd en kon ze gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Op vrijdag 3 februari heeft ze officieel afscheid genomen van haar collega's en vrienden in de branche en mocht zij een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst nemen.

De feestelijke dag was gevuld met presentaties van bijzondere sprekers uit de branche, waaronder Coen de Koning, Jarco van de Ketterij en Menno Neeser. Zij bedankten Jessica voor haar tomeloze inzet en haar bijdragen aan de branche.

Maar dat was niet het enige dat Jessica op die dag ontvangen heeft. Na anderhalf jaar geheim werk, werd haar initiatief voor de rekenmethodiek overlijdensschade bekroond met een Koninklijke Onderscheiding. De heer René Verhulst, burgermeester van de gemeente Ede, had de eer om Jessica te mogen vertellen dat zij vanaf die dag Ridder in de orde van Oranje Nassau is. Jessica nam deze onderscheiding met trots en emotie in ontvangst. 
 
Jessica is de grondlegger van het vak rekenkundige en haar inzet en bijdragen aan de branche zijn onvergetelijk. "Wij zijn trots op alles wat ze heeft bereikt en danken haar voor haar jarenlange toewijding aan de sector. Het afscheid van Jessica is een einde van een periode, maar haar verdiensten zullen altijd voortleven in de branche."

 
Geplaatst op 14-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: