FiDiZ lezing: Letselschade, door de ogen van het slachtoffer

Bent u als assurantie tussenpersoon of andere belanghebbende ook geïnteresseerd in wat een ongeval én het daarop volgende letselschadetraject voor een slachtoffer betekent? Of wilt u informatie over onder andere werkgeversaansprakelijkheid of letsel door toedoen van een dier? Dan bent u van harte welkom tijdens de ALV van Financiële Dienstverleners Zwolle (Fidiz) op woensdag 29 maart.

Een ongeluk of een bedrijfsongeval kan het leven totaal veranderen. Als slachtoffer, maar ook als werkgever, heeft een ongeval met letselschade een flinke impact. Welke rol speelt de adviseur hierbij?

Nostimos neemt u mee in het traject door de ogen van cliënt en behandelaar. Ricardo Fecken, belangenbehartiger bij Nostimos Letselschadedeskundigen, vertelt over zijn eigen ervaring als slachtoffer van een ernstig ongeval met zwaar letsel. Hij bespreekt het afhandelingstraject van ongeval tot herstel en hoe dit voor het slachtoffer maar ook voor de omgeving is. Een letselschadebureau kan hierin een belangrijke begeleidende rol spelen en een helpende factor.

Het tweede gedeelte van deze lezing gaat over de schadeafhandeling door letselschade deskundige Nina Hartlief. Waar kunt u als adviseur mee rekening houden tijdens dit traject? 

Leden en niet-leden kunnen zich aanmelden via Assurantie Club Zwolle e.o (FiDiZ) - aandacht voor het vak en daarmee voor de vakbekwaamheid en deskundigheid.
 

Programma op woensdag 29 maart 2023 

Vanaf 17.30 uur               Ontvangst met koffie

18.00 - 18.10 uur             66e Algemene Leden Vergadering

18.10 - 18.45 uur             Lezing, 1e deel "Letselschade, door de ogen van het slachtoffer”.

18:45 - 19.30 uur             Diner

19.30 - 20.15 uur             Lezing, 2e deel "Letselschade, waar moet je als adviseur op letten?”

Vanaf ca. 20.15 uur         Borrel en netwerktijd

*Bovengenoemde tijden zijn richttijden, m.u.v. de aanvangstijd.

Locatie
Restaurant Agnietenberg – Haersterveerweg 23 – 8034 PJ te Zwolle (www.agnietenberg.nl)

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze lezing door in te loggen op onze site: www.fidiz.nl. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 24 maart a.s.

Annuleren
Aanmeldingen kunnen uiterlijk 48 uur voor aanvang van de lezing worden geannuleerd, daarna zijn de normale kosten van € 17,50 (leden) of € 27,50 (niet leden) per deelnemer verschuldigd.

Geplaatst op 14-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: